Pagina 1 van 1

Kermistransport door de jaren heen - boek 2

BerichtGeplaatst: vr 09 jan 2015, 21:19
door FZ6-fazer
Bij uitgeverij de Alk is men aan de laatste dozen met boeken toe van deel 1 van Kermistransport door de jaren heen. Vandaar dat ik mag gaan werken aan boek 2. Hiervoor heb ik al veel nog niet eerder gepubliceerde foto's geselecteerd. Zo'n 90 % van het boek zal bestaan uit deze foto's.

Niet alleen van de oldtimerfanaten komen veel foto's. Ik ben al bij veel exploitanten thuis geweest voor foto's en verhalen. De meesten kunnen niet wachten op boek 2. Bij de exploitanten is er veel waardering voor boek 1 en daar ben ik blij mee. Bij het bezoek aan de exploitanten neem ik verhalen op of noteer ze en scan de foto's bij de verhalen. Als dank heb ik dan uit eigen archief en via Hennie van Oers ruil foto's + de exploitanten krijgen de door mij gescande foto's zodat ze hun foto's ook digitaal hebben. Dit vind men geweldig.

Nu ik bezig ben met de voorbereidingen kan ik suggesties over onderwerpen, verhalen van / over kermistransport gebruiken. Je kunt dit in een PB naar me sturen.


* De Mercedes Benz LP kassatruck van H.F. Por - Bakker bij de autoscooter Top Inn en links de bak van de DAF FA 2600 met 2 ingepakte chaisen. Foto van ongeveer 1980.

Afbeelding

Re: Kermistransport door de jaren heen - boek 2

BerichtGeplaatst: vr 09 jan 2015, 21:26
door Kermisonline
Super ,lets get ready to rumble.

Re: Kermistransport door de jaren heen - boek 2

BerichtGeplaatst: vr 09 jan 2015, 21:56
door FZ6-fazer
Y E A H !!
:mrgreen:

Re: Kermistransport door de jaren heen - boek 2

BerichtGeplaatst: vr 09 jan 2015, 22:01
door MF enterprise
Come on!

Re: Kermistransport door de jaren heen - boek 2

BerichtGeplaatst: za 10 jan 2015, 13:51
door FZ6-fazer
Kermisonline schreef:Super ,lets get ready to rumble.


Ik stuur je graag weer een bestellijst voor de ritmunten ... :)